עקבו אחרי חורימבה
עדכונים במייל
פוסטים אחרונים מהבלוג
חברים ממליצים
ויראלי
מט”ח תשיק אפליקציית ספרים לאייפד
מאת גל מור פורסם ב- 14.4.2010 בשעה 12:15
משרד התקשורת אוסר בינתיים על ייבוא אישי של מכשירי iPad, אך זה לא מונע התפתחות של אפליקציות עבריות עבור המכשיר. המרכז לטכנולוגיה חינוכית הודיע הבוקר שישיק בקרוב גירסת אייפד של ספריה מקוונת ובה 1,000 כותרים של רוב הוצאות הספרים הגדולות בארץ.
בין הספרים ב”כותר” כותרים ואנציקלופדיות שפורסמו ב-50 השנים האחרונות בשפה העברית,
בנושאי ארץ ישראל, תרבות ישראל ומקרא ,טבע, גיאוגרפיה,היסטוריה, תנ"ך, מדעי הרוח והחברה ועוד – של ההוצאות ידיעות ספרים, הקיבוץ המאוחד-ספריית הפועלים, עם עובד, כתר, כינרת-זמורה-ביתן-דביר ואחרות.
עבור מנויים – תלמידים, סטודנטים ואחרים, הספריה המקוונת מציעה אזור אישי בו הם יכולים:
- להוסיף פתקיות ולרשום הערות בעמודים הרצויים
- לסמן בצבע קטעים נבחרים בעמודים הרצויים
- לשמור את הסימונים והפתקיות על גבי עמודי הספרים שעובדו
- להעתיק טקסטים ותמונות מתוך הספרים שבאתר ליישומים אחרים כגון לקובץ word
- להדפיס עמודים רצויים
- לאגור את תוצרי העבודה בתיקיות תוכן אישיות
- ליצור מדף ספרים אישי
במחיר סביר של 21.90 לחודש למשפחה (חודש ראשון חינם) או 199 שקלים לשנה דמי מנוי, נראה שכותר בהחלט יכול לשמש תחליף מבורך ומשתלם לספריה הישנה עבור תלמידים. אני לא יודע מה אתכם, אך גירסת האייפד של האפליקציה בהחלט עושה לי חשק ללמוד.
לא כל כך מהר, כמובן. בשלב זה תתבקשו להיפרד מכ-3000 שקלים על מנת להפוך לבעלים הגאים של מכשיר אייפד ותאלצו להשתמש בדרכים עקלקלות כדי להביאו לישראל. iPad עוד עשוי להיות קורא הספרים האולטימטיבי, אך זה יקרה רק כאשר יווצר שוק של אפליקציות וספרים אלקטרוניים בעברית. בשלב זה אנחנו רק בתחילת הדרך.
קראו עוד:
- למה צריך ספרים בחנויות ספרים?
- האם אפל תשלוט בשוק הספרים האלקטרוניים בישראל?
- איך גוגל מתכוונת להשתלט על שוק הספרים העתידי
- למה קורא הספרים האלקטרוניים העברי יהיה פלופ
>



שעון המניפה מראה את השעה בתלת מימד (וידאו)
ערעור פלוס: שירות אאוטסורסינג לערעורי סטודנטים
האמנם: חייל ישראלי מכוון נשק לילדה פלסטינית (תמונה)
בחזרה לשנות ה-90′: 15 סטטוסים שאהבנו





פינג: iחינוך | SysNet consulting
פינג: Google Books בישראל: טוב או רע לספרות העברית? | חורים ברשת