עקבו אחרי חורימבה

Twitter RSS חורים גם באייפון

עדכונים במייל

פוסטים אחרונים מהבלוג

חברים ממליצים

ויראלי

default icon

Google Reader Play: דפדוף ויזואלי בכותרות

אהבתם את הפוסט?

שירות חדש במעבדות גוגל, Google Reader Play, מציע דרך חדשה לדפדף בין כותרות פופולריות ולשתף אותן עם אחרים. עם הפעלת השירות יוצגו על גבי המסך תמונה גדולה, וידאו או ציטוט מתוך הטקסט בחלק המרכזי של המסך. אפשר לדפדף לכותרות נוספות באמצעות החצים המופיעים משני צדי הכותרת הראשית או באמצעות בחירה מאחת התמונות הממוזערות בתחתית המסך.

אין צורך להיות מחוברים עם שם וסיסמה ל-Play בשלב זה והכותרות שיוצגו בדרך ויזואלית על גבי המסך אינן מתוך הפיד האישי שלכם אלא מקבץ של כותרות פופולריות. עם זאת, אם תרצו לסמן Like, לסמן בכוכב או לשתף כותרות, יהיה עליכם להיכנס לשירות.  Play מזכיר במקצת את Fast Flip, שירות נוסף שמנסה לחשוף חדשות בדרך ויזואלית שאינה קישורים במטרה להגדיל את הנראות שלהן למשתמשים ולהפנות יותר תנועה מגוגל לאתרי אינטרנט ובכך להתמודד גם עם התחרות הגוברת מצד רשתות חברתיות.

2010-03-11_094607

>

"הרשת מתחילה לחשוב", כנס איגוד האינטרנט. הנחה לקוראי חורימבה בטלפון 03-9727406. קוד הנחה 875900

תגיות: ,


מאת: גל מור

גל מור הוא הכותב הראשי והבעלים של "חורים ברשת". במקביל, גל מייעץ בתחום אסטרטגיות אינטרנט, מאפיין ממשקים ושירותים וכותב טורים בכלי תקשורת מובילים.

Performance Optimization WordPress Plugins by W3 EDGE
Google Analytics Alternative