עקבו אחרי חורימבה

Twitter RSS חורים גם באייפון

עדכונים במייל

פוסטים אחרונים מהבלוג

חברים ממליצים

ויראלי

default icon

מבט על Seesmic Look, אפליקציית טוויטר להמונים

אהבתם את הפוסט?

אפליקציות הווב נהנו מתנופה משמעותית בשנה האחרונה. יותר ויותר מהפעילות המקוונת שלנו צפויה להתבצע מחוץ לדפדפן, בעיקר בסלולר ובמכשירים ניידים אך לא רק בהם. אפליקציות AIR מספקות חוויית שימוש שקשה לשחזרה בדפדפן. בטור החדש שלי ב-ynet אני סוקר את Seesmic Look, ששואף להביא את בשורת הטוויטר להמונים שלא שמעו עליו מעולם.

בשל עקומת הלימוד הנדרשת, טוויטר סובל משיעור נטישה גבוהה של משתמשים שבודקים אותו בעקבות הבאז, מתאכזבים ועוזבים. Seesmic Look אמורה להפוך את חוויית השימוש בטוויטר לידידותית יותר. look

לאחר כניסה לאפליקציה עם שם משתמש וסיסמה, המשתמש יכול להפיץ עדכונים חדשים (טוויטים או ציוצים), לצרף אנשים לרשימות (Twitter Lists), לחפש בזמן אמת, לעקוב אחרי חברים, לקרוא עדכונים חדשים ולענות עליהם. אך הממשק של Look מציע יכולות נוספות שהופכות אותו לקצת יותר מתוכנה נוספת לטוויטר, כמותה יש רבות בשוק.

Seesmic Look מפלח את העדכונים ששולחים משתמשים (לא רק כאלה שאתם עוקבים אחריהם בטוויטר) על פי קטגוריות. אנשים שאינם מעוניינים בשטף עדכונים וחוששים מהצפת מידע יכולים להיעזר באפשרות זו כדי להיחשף לעדכונים בתחומים שמעניינים אותם. למשל, בחירה בתפריט Interests>Music>Coldplay תציג את כל העדכונים של משתמשי טוויטר בזמן אמת בנושא להקת קולדפליי. גם תוכנות טוויטר אחרות יודעות להציע פילוחים כאלה אך הן לרוב מותירות את החיפוש לידי הגולש.

העובדה כי Look מציע את העדכונים למשתמשים ולא נסמך על פעולה אקטיבית שלהם, בתוספת העובדה כי מדובר בממשק בעל מראה עדכני מאוד, ויזואלי ומותאם ל-Windows 7, הופכת את חוויית המשתמש ב-Look למיוחדת. 

הממשק של Look מזכיר יותר מכל תיבת מייל. ב-Inbox יחכו כל ההודעות הפרטיות או עדכונים (mentions) של משתמשים בטוויטר המתייחסים ישירות אליכם. Social היא התיקיה המרכזת את כל העדכונים look2 של האנשים שאתם עוקבים אחריהם. Interests הן קטגוריות מפולחות באמצעותן Look מציגה עדכונים ו-Channels הם ערוצים המיועדים למותגים.

מצב ברירת המחדל בממשק (לפני שבוחרים בתיקיה כלשהי) "מציף" נושאים מעניינים מכל הרשת. ב"מציף" הכוונה היא בהחלט כפי ששומעים: נושאים חדשים "שטים" להם בתוך הממשק ונעלמים כדי לפנות מקום לנושאים אחרים. המשתמש פסיבי בשלב זה והחוויה היא יותר "טלוויזיונית": התכנים זורמים והמשתמשים נחשפים להם. לחיצה על אייקון הטלוויזיה הקטן "תציף" עדכונים של עוקבים שלכם ולא מכל הרשת. זו דרך אלטרנטיבית להיחשף לעדכונים, אם כי לא בטוח שהיא נוחה יותר. בניגוד לחשיפה לעדכונים בתוך טור עדכונים (פיד) מרכזי, טוויטים צפים מחזקים עוד יותר את תחושת חוסר ההקשר הפושה בטוויטר. מצב זה טוב בעיקר לאנשים שרוצים לחוות את טוויטר אך לא רואים חשיבות רבה בקריאה של כל עדכון ועדכון. לא רק ש-Look מפחית מאוד מחשיבות המעקב אחר משתמשים הניצבת בבסיסו של טוויטר, התוכנה מאפשרת למשתמשים להתעדכן גם מבלי להתחבר לטוויטר או להירשם לאתר.

בניגוד לממשקים אחרים של טוויטר, אם תעמדו על תיקיית Social לא תדעו על הודעות פרטיות חדשות שנשלחו לכם ל-Inbox ויהיה עליכם לעבור לתיקייה זו במיוחד. עובדה זו עלולה לגרום לכם לפספס עדכונים חשובים ועל כן היא עלולה להפריע במיוחד למשתמשים קצת יותר מתקדמים. כמו כן, אי אפשר לצרף ל-Look יותר מחשבון טוויטר אחד.

במצב הערוצים הממותגים (Channels) יש בכך יותר מרמז לתוחלת העסקית שבמוצר. למשל, ערוץ Redbull הניחן במראה ובתחושה של יצרנית המשקה וכולל עדכונים של משתמשים אודות רדבול. על אף ההתאמה ל-Windows 7, Look יפעל גם ב-Windows Vista ו-XP.

האם Look מוצלח? קשה לדעת מעיניים של משתמש טוויטר מתקדם, אם כי נראה כי אם יש ממשק שיגרום לאמהות, לאבות ולדודים להתחבר לטוויטר, סביר להניח שזה יהיה Look. Seesmic לקחה על עצמה משימה לא פשוטה, להפוך את טוויטר לנגיש יותר להמונים. יש גם אפשרות שעבור רבים מהם, טוויטר יישאר מבלבל עם Look או בלעדיו. אגב, Seemic Desktop, אפליקציית הדגל של סיסמיק, מציעה יכולות מתקדמות בהרבה

 

>

"הרשת מתחילה לחשוב", כנס איגוד האינטרנט. הנחה לקוראי חורימבה בטלפון 03-9727406. קוד הנחה 875900

תגיות: , ,


מאת: גל מור

גל מור הוא הכותב הראשי והבעלים של "חורים ברשת". במקביל, גל מייעץ בתחום אסטרטגיות אינטרנט, מאפיין ממשקים ושירותים וכותב טורים בכלי תקשורת מובילים.

  1. נראה לי עמוס יותר ומצריך אנרגיה רציני מאשר הטוויטר עצמו או כל אד-און טוויטרי אחר…

  2. אני מבינה מדבריך שבעצם האפליקציה הזו היא כל הפונקציות שאנשי טוויטר היו צריכים להלביש על המוצר המקורי ולא עשו :-)

    אפרופו- טענת בתחילת דבריך “בשל עקומת הלימוד הנדרשת, טוויטר סובל משיעור נטישה גבוהה”. ואני שואלת “עקומת לימוד”? איזו עקומת לימוד בדיוק? זה הכלי בהכי פשוט שניתן להמציא. השימושים שהלבישו עליו הם כבר אלו שדורשים לימוד :-)
    את הטוויטר לומדים בדיוק ב-10 דקות מקסימום.
    הנטישה היא מסיבות אחרות :
    1. כל משחק ‘ מוצר יש לו את תקופת הזוהר הראשונה. ההייפ. אם החברה לא יודעת למנף אותו אז תמיד תהיה נטישה טבעית. כמו ילד שנוטש לאחר שבועיים את הצעצוע החדש וכמו שאנו עושים מנוי לחדר כושר, הולכים שבועיים וזונחים. אם החברה לו משכילה לייצר כל הזמן גורמי משיכה ולחזק את החיבור בין הקהל למותג, זו התוצאה.
    2. כאן בארץ המצב אחר- קפצנו על המציאה בגלל הבאזז מחו”ל ומהר מאד הסתבר שהדינמיקה שעבדה בחו”ל לא משכפלת עצמה בישראל. המיעוט השימוש בניידים דור מתקדם, מנטליות וכו..הישראלים לא קנו את הרעיון ומי שנמצא שם בעיקרר זה בלוגרים ואנשים שמנסים בהצלחה כזו או אחרת (לרב מוגבלת) לייצר באזז. השאר לא הבינו מה הקטע ופשוט המשיכו בדרכם.
    http://gilagideon.co.il/?p=493

    שבוע מעולה שיהיה
    גילה גדעון

  3. עכשיו שמתי לב שתגובה שהגבתי לא מופיעה…
    Seesmic Look, בניגוד ל- Seesmic Desktop דווקא לא מבוססת על Adobe Air אלא על dot NET 3.5 ו-WPF.
    ניסיתי אותה והיא באמת עמוסה מדי למשתמשים ותיקים

Performance Optimization WordPress Plugins by W3 EDGE
Google Analytics Alternative