עקבו אחרי חורימבה

Twitter RSS חורים גם באייפון

עדכונים במייל

פוסטים אחרונים מהבלוג

חברים ממליצים

ויראלי

default icon

סלבים, ציצים ותככים בחנות החיות

אהבתם את הפוסט?

לפני ימים אחרים, כאשר שוטטתי לתומי בבלוג המוצלח “המזבלה”, נחפשתי לסרטון ‘מצלמה נסתרת’ המשלב חשיפת ציצים אקראית בסניף של רשת המזון והמוצרים לבעלי חיים Pet Buy. בסרטון נראית בחורה המשוטטת בחנות כאשר לפתע נשמטת שמלתה ושדיה נחשפים לעיני המצלמה, אם כי המוכר, שיושב בעורף החנות, נראה לא מודע למאורע הדרמטי.

על פניו, נראה היה כי מדובר בסרטון שצולם באמצעות מצלמת אבטחה בחנות. האמנתי, גם על פי מידע שנמסר לי מצד שלישי, כי מדובר בקמפיין רשתי חדש לרשת, שאינו שונה מקמפיינים אחרים ברשתות חברתיות בחודשים האחרונים שלא בוחלים בכל תכסיס זול במטרה לגרום לגולשים להקליק. מנכ”ל הרשת מכחיש את הדברים וגירסתו מעניינת במיוחד.

אין לנו שום דבר נגד ציצים אך הסרטון מיועד למבוגרים בלבד. ראו הוזהרתם.

קמפיין? במחשבה שנייה ושלישית זה לא כל כך הסתדר. בניגוד לקלישאה, סקס לא מוכר הכל. כדורים לכאב ראש, למשל. אך גם במקרה הזה – מה הקשר בין הציצים לחיות? האם בעקבות החשיפה יסתערו על החנויות בעלי הכלבים, החתולים והתוכים? כל הנימוקים האלה מתגמדים ביחס לנזק הגדול שעלול להיגרם לרשת כתוצאה מהסרטון: צופים עלולים להאמין כי הרשת תיעדה וצילמה קונה במצב אינטימי בניגוד לידיעתה. מי שיתן יד לקמפיין מסוג זה יורה לעצמו ברגל.

מצויד בתהיות אלה פניתי לארז גור, המנכ"ל והבעלים של פט ביי. על פי תגובתו, נראה כי לא קמפיין ולא נעליים, לפחות לא של פט ביי. סביר להניח כי גם הפרטים המוצגים כאן הם אמת של צד אחד ועדיין לא שמענו את הצד השני, והוא מוזמן בהחלט לצרף את גירסתו. על פי התגובה של גור, נראה כי הרשת שיתפה פעולה עם בני הזוג עד שלב מסוים, אם כי התוצאה של הסרטון הייתה לחלוטין לא לרוחה. היה קמפיין או שחלמנו חלום? הנה התגובה של ארז גור כלשונה:

“סלב ידוע הגה רעיון יצירתי משהו לסייע בידי בת זוגתו להתפרסם. הרעיון היה לצלם אותה בסיטואציה משעשעת ולהפיץ את הסרטון ברחבי הרשת. ואכן הסרטון זכה תוך חודש ל 40,000 צפיות לפחות. בינתיים, הזוג (לכאורה לפחות) הסתכסך ובת הזוג של הסלב אף איימה בתביעה נגד בן זוגה לשעבר  שלטענתה הפיץ את הסרטון ברחבי הרשת ללא רשותה.

“יתרה מכך, גם רשת פט ביי שרק הייתה מארחת של בני הזוג ובכלל לא הכירה את תוכן הסרטון מאוימת בתביעה על סך 10 מליון שקלים. הנהלת הרשת מבקשת להדגיש שפרטיות לקוחותיה נשמרת באדיקות, הסרטון לא באמת יצא ממצלמות האבטחה של החנות – אלא בוים כסרטון כזה על ידי הסלב ובת זוגתו.

“הסרטון לא הופץ על ידי פט ביי וכל קישור לפט ביי (בתגיות וכו’) לא נעשה על ידי פט ביי. כמו כן, הנהלת הרשת לא ידעה שבסרטון שמצולם בחנות ייחשף החזה של הבחורה (בני הזוג הבטיחו שהבחורה תמעד בחנות), אחרת הייתה מתנגדת לארח את בני הזוג. הרשת בוחרת לחשוף עובדות אלה לכל המעוניין מאחר ולדעתה בני הזוג משתמשים בסרטון באופן שונה מזה שהבטיחו”.

מעוניינים לפרסם באופן בלעדי בתחתית כל פוסט ב”חורים ברשת”? פנו אלינו לפרטים

>

"הרשת מתחילה לחשוב", כנס איגוד האינטרנט. הנחה לקוראי חורימבה בטלפון 03-9727406. קוד הנחה 875900

תגיות: , , , ,


מאת: גל מור

גל מור הוא הכותב הראשי והבעלים של "חורים ברשת". במקביל, גל מייעץ בתחום אסטרטגיות אינטרנט, מאפיין ממשקים ושירותים וכותב טורים בכלי תקשורת מובילים.

  1. הפרט הכי חשוב לא צוין: מיהו הסלב ומי זוגתו?

  2. צעד עלוב ונלוז מצד הסלב וחברתו, אם הם באמת התהפכו על החנות חיות. יחד עם זאת אני בספק אם הרשת לא שיתפה פעולה, אני מכיר את ארז גור מימי היסודי וזה לגמרי נראה לי מתאים לו.
    יש לי חשד גדול לגבי הסלב, אני חושב שאני מזהה את החברה שלו…
    ולא נראה לי שהיא חברה שלו לשעבר..כמו שצויין בכתבה
    גם לשרוף לא ממש הצליח- הוא בסוף נשרף..
    טוב נו, אולי זה קמפייין לא רע אחרי הכל לחנות חיות לפחות
    אני בעד להוריד את הכתבה הזו לאף אחד לא מגיחע להנות ממנה
    מסר קטן לבחורה- יופי של ציצים אל תשני כלום:)

  3. אני מכיר את ארז גור מהיום ולא מלפני איזה 20 שנים ודווקא זה לא כל כך מתאים לו. בכל מקרה: מה אתם מתעסקים בטפל במקום בפטמות?

  4. אני מכירה את ארז גור מזה 10 שנים והוא חתיך הורס.

  5. אני מכיר את ארז גור וגם את הסלב וזוגתו. זה גועל נפש שהם ככה התהפכו עם הציצי על החנות חניות.

Performance Optimization WordPress Plugins by W3 EDGE
Google Analytics Alternative