עקבו אחרי חורימבה

Twitter RSS חורים גם באייפון

עדכונים במייל

פוסטים אחרונים מהבלוג

חברים ממליצים

ויראלי

default icon

יאהו מציגה: אמש בטלוויזיה

אהבתם את הפוסט?

מאז התנתקתי משידורי הטלוויזיה התפנה לי הרבה זמן. “המטבח” קיים רק בדירה שלי, “הישרדות” זה משחק החיים, “ארץ נהדרת” היא לה-לה לנד ו”מונית הכסף” זו כל מונית שנהגה אומר לי “בלי מונה, יא עיוני, עלי”. מצד שני, התנתקתי לחלוטין משיחות הברזיה (אוקי, מכונת הקפה) ב-ynet. הבנתי שיש דן מנו אחד שלא אוהבים אותו ובגלל זה ההפקה מקפיצה אותו הוא עולה בזכות כישוריו לשלב הבא. שאר השיחות נשמעות לי כמו מלמולי טקסים של שבט נכחד.

לא צריך להתנתק לגמרי מהטלוויזיה כדי לפספס. ככל שיש יותר גירויים בשעות הפנאי, כך יורד באופן עקבי זמן הצפייה בטלוויזיה. הימים בהם צופים הרשו לעצמם לשבת במשך שעתיים-שלוש מול המרקע הולכים ומתפוגגים. לטובת כל העסוקים, יאהו השיקה תוכנית חדשה, PrimeTime In No Time. וידאו פרומו באינטרנט לתוכניות טלוויזיה שישודרו בעתיד אינו חדש, אך יאהו עושה משהו אחר. כל תוכנית, באורך שתיים-שלוש דקות, מסכמת את שידורי אתמול בטלוויזיה ומפנה לאתרי הטלוויזיה (שותפיה של יאהו) למידע נוסף. יאהו מרוויחה בדרך הזו צופים בווידאו שלה ואילו רשתות הטלוויזיה מגדילות את הסיכוי להעביר אליהן לפחות חלק מהקהל – אם לצורך צפייה בתוכניו באתרים או בטלוויזיה.

הצעד הזה
די חכם ואפשר לקחת אותו כמה צעדים קדימה ולשדרג את מוסד ביקורת הטלוויזיה המתיישן. מה שלי די מפריע לעתים קרובות בביקורת טלוויזיה זה שאני לא יכול לרוב לצפות בתוכנית שפספסתי או לפחות לראות קטע זה או אחר אליו המבקר התייחס. למה לא לשלב בכתבת וידאו כזו ביקורת בקול במקום בטקסט? >

"הרשת מתחילה לחשוב", כנס איגוד האינטרנט. הנחה לקוראי חורימבה בטלפון 03-9727406. קוד הנחה 875900

תגיות: ,


מאת: גל מור

גל מור הוא הכותב הראשי והבעלים של "חורים ברשת". במקביל, גל מייעץ בתחום אסטרטגיות אינטרנט, מאפיין ממשקים ושירותים וכותב טורים בכלי תקשורת מובילים.

  1. בזמן האחרון דווקא יצא לי לראות קצת חדשות בטלוויזיה, מה שהניב שני פוסטים בבלוג – אחד לכל מהדורה.
    מאוד שמחתי לגלות שאפשר לגלוש לאתר של הגורם המשדר (גם 10 וגם 2), למצוא שם את הכתבה, ללנקק אליה, ואם הייתי ממש רוצה להשקיע – גם להוציא צילומי מסך וקטעונים לשימוש הוגן.
    לדעתי זה עניין של זמן – לא ארוך – עד שזה יגיע גם לבידור, ולא רק לחדשות.

  2. בהצלחה עם ההתנתקות מהטלויזיה – צעד חכם מאד.

Performance Optimization WordPress Plugins by W3 EDGE
Google Analytics Alternative