WIcafe: אספרסו בר בקניון רמת אביב
חדש: מפת ה-WIcafe של חורים ברשת, הכוללת את כל בתי הקפה שנסקרו עד כה. המפה תעודכן עם כל סקירה חדשה. אפשר לשמור, לשתף ולהוסיף WIcafes. (המפה אינה באמבד כפי שאמור להיות במקומות מתוקנים עקב מגבלות האימבוד של גוגל).
אני אמא ואני עובדת מהבית על המחשב. הרבה.
העבודה שלי במקור היא בכלל על אתר שעוסק ברפואה סינית. עם הזמן, האתר שלי גדל ואיתו גם שעות העבודה. במקביל, החלטתי שאני רוצה גם בלוג באנגלית בנושא הרפואה הסינית, ומאחר ואני אמא כמעט 3 שנים, ויש לי הרבה מה להגיד גם בעניין זה, יש לי mommy blog משלי.
כאמור- הרבה עבודה.
עם כל האהבה למשרד שלי בבית, אין כמו לצאת מהבית ולעבוד בחוץ.
כמובן שהעדיפות היא לשבת במקום נוח, ידידותי ללפ-טופֶר העסוק ולא פחות חשוב- שהקפה יהיה משובח.
משרד האופן-ספייס שלי מתקיים למעלה משנתיים באספרסו בר בקניון רמת אביב. אני יושבת ב”משרד” במרבית הפגישות שלי, ועובדת שם לפחות שלוש פעמים בשבוע מספר שעות רצוף.
לאחרונה הסניף עבר שיפוץ מבורך ולהלן חוות דעתי על בסיס הפרמטרים שנקבעו מראש:
נוחות – שלושה סוגי כיסאות לבחירה+ מספר שולחנות בר- אני ממליצה על הכיסאות דמויי כורסאות הנמצאים מול החנות של קאלה- נוחות מירבית וגובה אידיאלי אל מול גובה השולחן מובטחים. המלצריות (ומעט מלצרים) חמודות מאוד, אבל לא יעילות במיוחד- מה שרק עוזר לי לשמור על ריכוז ולהזמין קפה ו/או מאפה כשאני באמת רוצה.
שימו לב מספר 1 – מדובר על הקפה, בעיניי, הכי טוב בקניון (עם כל הכבוד, הסניף של ארקפה בקניון הוא אחד הסניפים המעצבנים ביותר של הרשת, ועל כן המקום לא נחשב מבחינתי).
שימו לב מספר 2 – שעות הצהריים הן בבחינת rush hours, עומס רב של אנשים המגיעים לסעוד צהריים. השעות הנעימות ביותר הן 08:00-12:00, עם רעש לבן שאינו מסיח את הדעת.
ציון: 4.
חשמלציה - לא נדיבים בכלל בחשמל. שולחנות ספורים קרובים לשקעים, שחלקם ממוקמים על עמודי המבנה, אך אויה- כ- 3 עמודים בסביבת הקפה! מקור נוסף לחשמל נמצא בצמוד למדרגות הנעות, באזור המומלץ מהפרמטר הקודם, שם ניתן למצוא כ- 3 שקעים.
כשמגיעים בסביבות 08:00-09:00, ניתן לבחור בשולחן הנוח ביותר עם חיבור לחשמל ללא בעיות.
ציון: 2.
איכות רשת - הרשת בקניון רמת אביב הייתה תמיד בבעיה קשה. בעוד החיבור קיים – הוא פשוט לא עבד, ואף אחד לא טרח לתקן אותו במשך השנים. היחידים בקניון שעשו לעצמם חיבור היו ארקפה, ובאי אספרסו בר היו מתחברים אליו, אך האיכות הייתה ירודה ביותר. עם השיפוץ המבורך, מתגאה הסניף בחיבור משל עצמו, פתוח לכולם, חזק ויציב.
ציון: 5.
לסיכום, חווית הגלישה באספרסו בר השתדרגה פלאים והפכה את העבודה לנעימה מאוד, פתרון נפלא לימים חמים, פתרון מעט בעייתי בימים קרים מאוד (בית הקפה קרוב מאוד לאחת מכניסות הקניון). ועדיין, זה המקום הנוח ביותר בקניון.
ציון כללי:
יעל ארנסט היא כותבת הבלוג אני אמא
WIcafe הוא מדור חדש הסוקר בתי קפה ומסעדות ידידותיים לאנשי תעשיית המידע. פרטים נוספים.לכל המדורים.
>








![Reblog this post [with Zemanta]](http://img.zemanta.com/reblog_e.png?x-id=aae83c78-6407-41f3-b9b2-2114cbd1bd69)







מאת: יעל ארנסט
| 23.09.2009 בשעה 17:10
הוסף תגובה