עקבו אחרי חורימבה

Twitter RSS חורים גם באייפון

עדכונים במייל

פוסטים אחרונים מהבלוג

חברים ממליצים

ויראלי

default icon

מכורים לרשתות חברתיות? כך תשתלטו על עצמכם

אהבתם את הפוסט?

מדיה חברתית היא סם ממכר. על מה מדברים עכשיו – מי ענה לכם, מי ריטווט אתכם – כל אלה מאוד מסקרנים, אך אינם בהכרח חשובים יותר מהמשימות בסדר היום שלכם (ראו הפוסט על הדחיינות הכרונית). על אף שהפעולות ברשתות חברתיות הן ברמת “המיקרו”, כל המיקרו הזה מסתכם לזמן משמעותי.
אם אתם מבקרים יותר מדי בפייסבוק או בכל אתר חברתי אחר, על פי תחושתכם, Keepmeout.com עשוי לשמש כזרז מוראלי. מדובר בשירות פשוט אליו תתבקשו להזין את כתובת האת רבו אתם מבלים יותר מדי והתדירות המרבית לה תוכלו לצפות.

keep2

למשל, לא יותר מביקור אחד בפייסבוק ב-60 דקות. אם עברתם את המכסה, השירות ישלח לכם התראות ונזיפות על הרגלי השימוש המפוקפקים שלכם. אם זה נשמע כמו גימיק זה פשוט מפני שככה זה.

keep

minutesplease.com הוא אתר שאופן פעולתו מעט שונה. באתר זה תוכלו להקציב לעצמכם זמן שימוש מרבי ברשת חברתית מסוימת ואסור לכם לעבור את המכסה . תוכלו לבקר באתר, להגדיר את כתובת האתר עם המרכיב ההתמכרותי ולהקציב שיעור דקות יומי. או להגדיר מראש את הזמן בכתובת האתר. באופן כזה:

5.minutesplease.com/facebook.com

minutes

עם מילוי המכסה יקפצו חלונות טורדניים שיתריעו בפניכם על סיום הזמן שהוקצב.

אם אין משמעת עצמית יש צורך בענישה עצמית!

>

"הרשת מתחילה לחשוב", כנס איגוד האינטרנט. הנחה לקוראי חורימבה בטלפון 03-9727406. קוד הנחה 875900

תגיות: , ,


מאת: גל מור

גל מור הוא הכותב הראשי והבעלים של "חורים ברשת". במקביל, גל מייעץ בתחום אסטרטגיות אינטרנט, מאפיין ממשקים ושירותים וכותב טורים בכלי תקשורת מובילים.

Performance Optimization WordPress Plugins by W3 EDGE
Google Analytics Alternative