פופולרי עכשיו:

  • חברות תפנימו: בין האוף ליין לסושיאל מדיה עובר קו ישר מאת סער סיקלאי
  • האם USAToday נכשל?

    מאת: גל מור    |  21.08.2007 בשעה 9:22

    הוסף תגובה

    עם ההשקה המחודשת של USATODAY.com כרשת חברתית בחודש מרץ, כתבתי כאן: “כל התכונות הנכונות ארוזות בממשק הכי לא נכון ובעיצוב מזעזע. מפתחי האתר החדש עשו טעויות של טירונים”. עכשיו מתבר שלא רק שהשדרוג לא עזר לאתר, ייתכן שהוא פגע בו. הגישה החברתית של USAToday.com דווקא נכונה, אבל היישום, אוי היישום.

    אי אפשר “לשפוך” כלים של Web 2.0 באתר תוכן ולצפות שהם יעשו את העבודה. לא התפישה הכללית נכשלה – אותם כלים חברתיים, של Pluck, מיושמים גם באתר הוושינגטון פוסט ומצליחים לא רע.

    בצירוף מקרים פירסם האתר הודעה לעיתונות המדווחת על גידול שנתי של 20 אחוז בתעבורת הגולשים וגידול של 24 אחוז בתנועה מחודש יוני ליולי. אך ניתן לייחס גידול כזה לעליה כללית במספר הגולשים ולטירוף סביב הסרט של הסימפסונים והארי פוטר החדש. במקרה כזה הגידול עשוי להיות למרות האתר המחודש ולא בזכותו. בכל מקרה, אף נתון לא יכול לשכנע אותי ש-USAToday עשו עבודה טובה באתר החדש.

    Share

    הוסף תגובה

    גל מור
    גל מור הוא הכותב הראשי והבעלים של "חורים ברשת". במקביל, גל מייעץ בתחום אסטרטגיות אינטרנט, מאפיין ממשקים ושירותים וכותב טורים בכלי תקשורת מובילים.

    עקבו אחר חורים ברשת
    • twitter
    • facebook
    • RSS

    mailאו, קבלו עידכונים במייל:

    השותפים שלנו
    מדורים
    אייפון אינטרוויזיה אפל בלוגים גוגל דגתי ברשת האינטרנט אשם הטוקבקיסטים התעשיה בע"מ וידאו ויראליות חופש ביטוי חוק חסימת האתרים חורים ברשת טוויטר טכנואבסורד טכנופוליטיקה טלוויזיה כללי לסל המיחזור מדיה חברתית מהזהשטויותהאלה מוזיקה מיקרוסופט מנשקים נפלא וטפשי נפלא-וטיפשי סלולר עיתונות עיתונות און ליין פייסבוק פרטיות פ-ר-ס-ו-מ-ו-ת רסס רשתות חברתיות שווה צפייה שיווק גרילה תקשורת תרבות דיגיטלית Facebook IPhone Twitter Web 2.0 WI-Fi WIcafe
    HolesNet on Facebook
    Google Analytics Alternative