עקבו אחרי חורימבה

Twitter RSS חורים גם באייפון

עדכונים במייל

פוסטים אחרונים מהבלוג

חברים ממליצים

ויראלי

default icon

הספד כמו שצריך

אהבתם את הפוסט?

לעזאזל עם ה”אין עוד הרבה אנשים כמותו” ו”איש אציל היה”. בטלגרף הבריטי יודעים איך להיפרד מאנשים:

“הרוזן גוטפריד פון ביסמארק, שנמצא מת ביום שני, היה אריסטוקרט גרמני וולגרי עם היסטוריה של נהנתן מכור להרואין, אלכהוליסט כרוני, בזבזן חסר תקנה ומארח חסר בושה של אורגיות הומוסקסואליות.

“סבו הגדול-הגדול היה הנסיך אוטו, קאנצלר הברזל של גרמניה והארכיטקט של המדינה הגרמנית המודרנית. בצעירותו פון ביסמארק היה סטודנט מבריק, אך חיי ההוללות חסרי התכלית שלו עוררו את עניינם של טורי הרכילות מהרגע בו הגיע לאוקספורד ב-1983 ואירח לארוחת ערב בה ראשיהם השחוטים של שני חזירים הוצבו בשני צדי השולחן”.

“כאשר לא לבש מכנסי עור קצרים הוא היה מופיע בבגדי נשים וגרבי רשת ומרוח בליפסטיק”. >

"הרשת מתחילה לחשוב", כנס איגוד האינטרנט. הנחה לקוראי חורימבה בטלפון 03-9727406. קוד הנחה 875900

תגיות:


מאת: גל מור

גל מור הוא הכותב הראשי והבעלים של "חורים ברשת". במקביל, גל מייעץ בתחום אסטרטגיות אינטרנט, מאפיין ממשקים ושירותים וכותב טורים בכלי תקשורת מובילים.

  1. נפל לי האסימון רק כשהגעתי ל:”armed with a doctoral thesis on the East German telephone system” – הרי ברור שזה מתיחה :)

  2. לא, לא. זו ממש לא מתיחה. זה מופיע בכל אתרי החדשות והעיתונים

Performance Optimization WordPress Plugins by W3 EDGE
Google Analytics Alternative