קשקשרשת*
בוואלה דיווחו אתמול בצהריים כי ועדת הכלכלה החליטה לקבור את הצעת חוק 892, זאת על פי “גורמים בוועדה”. היום צוטט ח”כ אמנון כהן בנרג ונענע מכחיש את הדיווח. מאוחר יותר רואיין בנרג ח”כ גלעד ארדן, יושב הראש החדש של ועדת הכלכלה ולא הביע שום עמדה חד משמעית בעד או נגד החוק.
אי אפשר לקרוא לרצף הדיווחים האלה סערה בכוס תה כי הכוס ריקה. ועדת הכלכלה לא החליטה לקבור את הצעת החוק כי לא התקיימה הצבעה. ההצעה תקועה בוועדת הכלכלה כבר כמה שבועות ושום דבר לא התחדש. אין סיבה לחגיגות או לשאננות. הסכנה לא חלפה. אלה Non-News. במדור הספורט קוראים לזה “עונת המלפפונים”.
*כותרת בהשראת נענע/נרג >















27.06.2007 בשעה 2:05
מדויק.
27.06.2007 בשעה 5:29
תודה. אז לא נוריד את הכיתוב מה-Headres בינתיים
27.06.2007 בשעה 9:38
מדויק, אבל. אני עדין חושב שכרגע הדבר הנכון לעשות הוא לשתוק. נכנס יו”ר חדש לועדה עם סדר יום חדש משלו, והשאלה מתי תעלה הצעת החוק שוב לדיון היא תוצאה של תהליכים פוליטיים יותר מאשר כל דבר אחר. מאבק קולני שלנו יכול להיות שידרבן את ח”כ כהן דווקא לדחוף. ועוד מעט יש גם חילופים בממשלה ואז בכלל יהיה שמח.