עקבו אחרי חורימבה

Twitter RSS חורים גם באייפון

עדכונים במייל

פוסטים אחרונים מהבלוג

חברים ממליצים

ויראלי

default icon

דו"ח: כ-100,000 מכשירי אייפון בישראל; אנדרואיד במיעוט

אהבתם את הפוסט?

בישראל יש קרוב ל-100 אלף מכשירי iPhone, כ-35 אלף מכשירי iPod Touch וכמה מאות מכשירי iPad. בסך הכל, יש בארץ כ-132,000 מכשירים הפועלים עם מערכת ההפעלה של iPhone OS. כך על פי דו"ח נתוני המובייל של Admob על פי פילוח למדינות. הדו"ח מציין מדינות בהן יש יותר מ-10,000 מכשירים המבוססים על iPhone OS או אנדרואיד. מאחר וישראל אינה מופיעה בטבלת מדינות בהן יש יותר מרבבת מכשירי אנדרואיד, אפשר להניח שבארץ יש לא יותר מכמה אלפי מכשירים המבוססים על אנדרואיד.

חשוב להסתייג ולומר שאלה אינם נתוני שוק מייצגים אלא אך ורק נתונים המבוססים על רשת הפרסום של Admob ומתפרסמים מדי חודש בדוח Mobile Metrics Report. ברוב המדינות גובר ה-iPhone על ה-iPod Touch ביחס של 2:1 אך בישראל היחס גבוה יותר ועומד על 3:1 לטובת האייפון. בצרפת, למשל, האייפון גובר על האייפוד טאץ’ ביחס של 7:1.

יהיה מעניין לראות אם האנדרואיד ימריא גם בארץ בחודשים הקרובים, בעקבות הנסיקה במערב, וכיצד תשפיע ההשקה הצפויה של ה-iPhone 4.0, תוך התחשבות ביעד המכירות אשר המפעילות הסלולר התחייבו בפני אפל. במצב העניינים הייחודי שנוצר בישראל, אנו נוטים להניח כי האייפון ימשיך להוביל כאן בשנים הקרובות, אך קשה להמר בהתחשב בכך שיותר מדי משתנים עשויים להשתנות.

3906687294_c7c9e66a05

This work by nrkbeta.no is licensed under a Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Norway License

>

"הרשת מתחילה לחשוב", כנס איגוד האינטרנט. הנחה לקוראי חורימבה בטלפון 03-9727406. קוד הנחה 875900

תגיות: , , , , ,


מאת: גל מור

גל מור הוא הכותב הראשי והבעלים של "חורים ברשת". במקביל, גל מייעץ בתחום אסטרטגיות אינטרנט, מאפיין ממשקים ושירותים וכותב טורים בכלי תקשורת מובילים.

  1. חכמים גדולים… באייפון יש עברית נורמלית… לא כמו האנדרואיד…..

  2. עכשיו כעבור חצי שנה קיימים כ 500 אלף אייפונים בישראל.
    נראה כי המגמה תמשוך למעלה אך אני מעריך שלקראת סוף השנה אנדרואיד יהווה חלק בלתי מבוטל בשוק הסמארטפונים.

    מעיין
    מנהל http://www.ifix.co.il
    ישראל

Performance Optimization WordPress Plugins by W3 EDGE
Google Analytics Alternative