עקבו אחרי חורימבה

Twitter RSS חורים גם באייפון

עדכונים במייל

פוסטים אחרונים מהבלוג

חברים ממליצים

ויראלי

default icon

כך תצפו בסדרות פופולריות ב-Hulu מישראל

אהבתם את הפוסט?

אתמול בקומוונשן או אם תרצו, כנס דה-מרקר, אמרה שירה מרגלית, לשעבר משנה למנכ”ל רשת, כי בקרוב כנראה שלא תהיה לכם ברירה אלא לשלם על תכני וידאו איכותיים. (גיחוך עובר בקהל). שתי הסיבות העקריות העיקריות לכך על פי מרגלית הן העלות הגבוהה של הפקת דרמות והספק בהצלחת מודל צפייה ממומנת באמצעות פרסומות.

שיהיה לשירה ולחבריה המון בהצלחה בניסיון לגבות כסף על סדרות מסוג “חטופים”, “מחוברים”, ו”השד-יודע-איזו-תכנית-ריאליטי-ידחפו-לנו-הפעם”. אנחנו כבר צופים בסדרות אהובות בצפייה ישירה. לא, אני לא מתכוון רק לשיתוף קבצים או ל-Usenet, אלא ל-Hulu.

Hulu, לידיעת שירה מרגלית, הוא שירות וידאו חינם מבית NBC ופוקס, המאפשר צפייה בסדרות מבית האולפנים המשתתפים במיזם שבינתיים הולך לו לא רע. בין היתר תוכלו למצוא שם את Family Guy, Fringe, FlashForward ורבות אחרות לצפייה בחינם תמורת צפייה בפרסומות.

hulu

Hulu אינו זמין לצפייה מישראל, אך באמצעות התקנת תוכנה פשוטה תוכלו לעקוף מגבלה זו בקלות. המתכון – Hotspot Shield.

hotspot_shield

התוכנה משמשת מעין חיבור VPN המעניקה למשתמשים כתובת IP אמריקנית.

הפעילו את התוכנה, גלשו ל-Hulu ותהנו מסדרות איכותיות בחינם לפחות עד שב-Hulu יחסמו גם את הפרצה הזאת.

אז עד שנוכל ליהנות בישראל מ-Hulu איכותי וחינמי (זה הרי יקרה בסוף) ושירה מרגלית וחבריה ימצו את הניסיונות שלהם רק כדי לגלות שאי אפשר להציב תג מחיר על תכנים אשר דומים להם בעולם המערבי מופצים חינם, תמצאו אותנו ב-Hulu ובתחליפים נוספים. חבל מאוד שטובת המשתמשים תמיד נמצאת במקום האחרון בישראל ומשפטים כמו “אין ברירה, הם יהיו חייבים לשלם”, משוגרים לחלל האוויר כל כך בקלות וללא הבנה יתרה. כאשר משתמשים לא נהנים מהחוויה לה ציפו, הם יקומו ויקחו שליטה על המדיה שלהם. בדיוק על כך מדבר רוברט סקובל בפוסט על הרשת הישראלית המוגבלת.

מכירים שיטות נוספות לצפות בהולו בחינם? ספרו רק לנו עליהן. אנחנו מבטיחים לא לספר לאף אחד

>

תגיות: , , , ,


מאת: שליו בן ארי

שליו בן ארי, עו"ד בתחום המסחרי, PC Genome Researcher בחברת Soluto וה-CTO של 'חורים ברשת'.

Performance Optimization WordPress Plugins by W3 EDGE
Google Analytics Alternative